Cavitatie

img_LIPO

Cavitatie  Hét alternatief voor liposuctie

Gespreide betaling is mogelijk

Het is nu tijd om centimeters te laten verwijderen

Cavitatie
Laagfrequent ultrasone geluidsgolven genereren een hoge mechanische en trillings energie die in staat is om diep en hard vet te verminderen .
Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door normale vet verbrandende activiteiten zoals beweging en/of sport.
Omdat het membraam van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden wordt het uitgescheiden.
Een ander effect van de laagfrequent geluidsgolven is verwijding van de bloedvaten en stimulering van het lymfesysteem waardoor een betere drainage gerealiseerd wordt.

“Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens.”

Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen.

Cavitatie is hét alternatief: een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie

De voordelen:
– al na enkele behandelingen zichtbaar resultaat in centimeters
– doelgerichte aanpak van probleemgebieden zoals o.a: heupen, billen, buik, dijen
– reductie van cellulite
– korte behandeltijd van 40 minuten
– hét alternatief voor liposuctie!
– geen operatie, injecties of littekens
– veilig, pijnloos en betaalbaar

Ook geschikt voor mannen
Ook mannen kampen met overtollig en plaatselijk vet. Een behandeling met de QB LIPO III is ook geschikt voor mannen. Buikspieren worden pas echt echt goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit.
Afslanken door middel van laagfrequent ultrasone geluidsgolven is de eerste stap naar zichtbare buikspieren
Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollig buikvet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen.

Het ontstaan en behandelen van cellulite
Cellulite (ook wel sinaasappel genoemd ) komt voor bij 80%-90% van de volwassen vrouwen en wordt meestal aangetroffen op de benen, dijen en billen. Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht , de uiting van cellulite kan wel worden versterkt door overgewicht en komt zowel bij vrouwen met overgewicht als vrouwen zonder overgewicht voor.
Hoe ontstaat cellulite ?

Cellulite ontstaat door een combinatie van factoren. doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel toenemen worden er bobbels gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse clusters. Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid. Daarnaast wordt cellulite ook veroorzaakt door :
..Hormonen
..Leeftijd
..Levensstijl
..Erfelijkheid

De QB LIPO III  beschikt over 4 verschillende voorgeprogrammeerde programma’s om de verschillende stadia van vet en cellulite te behandelen. De methode is bewezen effectief, veilig en geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst de vetcellen doorlaatbaar, hierdoor komt het overtollige lichaamsvet vrij. vervolgens wordt het vrijgekomen vet op een heel natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via het lymfesysteem of door “normale” vet verbrandende activiteiten zoals beweging en/of sport. Omdat het membraam van de vet cellen geen functie meer heeft en die vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden.

Een ander effect van de laag frequentie geluidsgolven is  verwijding van de bloedvaten en stimulering van het lymfesysteem, waardoor een beter drainage gerealiseerd wordt.

Het systeem is uitgerust met maar liefst acht transducers. Daardoor is het mogelijk om het gehele lichaam in één keer te behandelen.

Zones

.. Heupen
.. Billen
.. Dijen
.. Buik
.. Taille
.. Benen
.. Armen
Het is ook  mogelijk om tijdens de behandeling een ontspannende voetmassage te krijgen of een voetreflex behandeling om de darmen, lever en nieren te stimuleren