Pedicure Utrecht (standaard)


Bent u op zoek naar een pedicure in Utrecht? Heeft u klachten aan de voeten of wilt u deze juist voorkomen? Bij Salon van Top tot Teen gelegen in de wijk Zuilen in Utrecht kunt u terecht voor een pedicure behandeling op maat.

Waarom een pedicure behandeling?

De voeten dragen het hele lichaamsgewicht en worden hierdoor dagelijks behoorlijk zwaar belast. Daarom is het logisch dat de voeten extra aandacht verdienen. Het regelmatig brengen van een bezoek aan de pedicure voorkomt voetklachten en is geen overbodige luxe. Als de klachten er al wel zijn, worden deze vaak een stuk minder na een pedicure behandeling.

Pedicure bij Salon van Top tot Teen in Zuilen (Utrecht)

Bij de standaard pedicure bij Salon van Top tot Teen zit alles wat u van een standaard pedicure behandeling mag verwachten. U bent verzekerd van deskundigheid en een professionele manier van werken. Voor slechts € 27,50 kunt u onder andere het volgende verwachten:

  • De verzorging van nagels en nagelomgeving;
  • Het verwijderen van likdoorns en overtollig eelt;
  • De behandeling van kloven;
  • De behandeling van schimmelnagels, verdikte nagels en ingegroeide nagels.

Het is ook mogelijk om de pedicure behandeling af te sluiten met een scrub en een heerlijke voetmassage .
Dit kost € 42,50

Bij Salon van Top tot Teen in de wijk Zuilen krijgen uw voeten de aandacht en verzorging die ze verdienen. Bel of mail vandaag nog voor het inplannen van een afspraak voor een pedicure behandeling in Utrecht.